Beyrut'a 30'dan fazla hava saldırısı düzenleyen İsrail'den yeni kara harekatı! Cebaliye kuşatıldı...

Gece boyunca Beyrut'un Dahiye bölgesine 30'dan fazla hava saldırısı düzenleyen İsrail, Cebaliye'yi kuşattığını ve şu anda bölgede yeni bir kara operasyonu yürüttüğünü bildirdi. İsrail ordusunun gece saatlerinde Gazze Şeridi'nin merkezindeki Deir el-Balah'ta bulunan El Aksa Camii'ne düzenlediği saldırıda da bilanço ağırlaşıyor.

Bir yıldan bu yana bölgede soykırım faaliyeti sürdüren İsrail güçlerinin eylemlerine dünya sessiz kalırken, saldırılar yoğunlaşarak devam ediyor.

İsrail'in Lübnan'a yönelik saldırılarını genişletildiği 23 Eylül'den bu yana "en şiddetli saldırılarından" birinin yaşandığı gece saatlerinde İsrail savaş uçakları başkent Beyrut’un güneyindeki Dahiye bölgesindeki çeşitli alanlara 30'dan fazla hava saldırısı düzenledi.

Semih Çelik'i destekleyip örgütleştiler: Bebek bacakları keseceğiz! İkbal ve Ayşenur son yolculuğuna uğurlandı Kız çocuğunun genital bölgesine kolonya döktürüp yaktırdılar! Kan donduran itiraflar: Oraya seni öldürmeye gelmiştim İki genç kızı canice öldüren Semih Çelik'in odası görüntülendi! Sızdırılan ses kaydında Beyonce mi var?