Binbin halka arz ne zaman, kaç lot verir, hisse fiyatı ne kadar?

Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) tarafından halka arzı onaylanan Bin Ulaşım ve Akıllı Şehir Teknolojileri A.Ş. (Binbin), borsa yolculuğuna başlıyor. Özellikle borsaya yatırım yapan vatandaşlar, Binbin’in talep toplama tarihleri, hisse fiyatı, kaç lot dağıtılacağı ve halka arz gelirlerinin nasıl kullanılacağı gibi konuları merak ediyor. Peki, Binbin halka arz ne zaman, kaç lot verir, hisse fiyatı ne kadar? İşte, Binbin halka arz ayrıntıları!

Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) tarafından halka arzı onaylanan Bin Ulaşım ve Akıllı Şehir Teknolojileri A.Ş. (Binbin), borsadaki macerasına başlamak üzere. Özellikle borsa yatırımcıları, Binbin’in halka arz sürecine dair detayları merakla bekliyor. Talep toplama tarihleri, hisse başına belirlenen fiyat, kaç lot dağıtılacağı ve halka arzdan elde edilecek gelirlerin nasıl değerlendirileceği gibi konular ilgi odağı. Peki, Binbin halka arz ne zaman gerçekleşecek, kaç lot dağıtacak ve hisse fiyatı ne kadar olacak? İşte, Binbin halka arzına dair tüm detaylar!

BİNBİN HALKA ARZ NE ZAMAN?

Binbin’in halka arzı için tarih henüz netleşmemiş olsa da SPK onaylı izahnamenin önümüzdeki günlerde yayımlanması bekleniyor. Talep toplama işlemleri, izahname yayımlandıktan sonra başlayacak ve önümüzdeki hafta içinde yatırımcılardan talepler alınmaya başlanacak. Binbin'in halka arzı, yatırımcılar için büyük bir ilgiyle bekleniyor ve süreç netleşir netleşmez talep toplama işlemleri hızlı bir şekilde ilerleyecek.

BİNBİN HİSSE FİYATI NE KADAR?

Halka arzda Binbin’in hisse fiyatı 91,85 TL olarak belirlendi. Bu fiyat, şirketin toplam halka arz büyüklüğünün yaklaşık 1.5 milyar TL olacağı anlamına geliyor. Yatırımcılar bu fiyat üzerinden talepte bulunacaklar ve hisse senetlerinin dağıtımı da talepler doğrultusunda gerçekleşecek. Binbin’in borsa kodu ise şu anda açıklanmadı, ancak süreç ilerledikçe bu bilgi de yatırımcılarla paylaşılacak.

BİNBİN KAÇ LOT VERİR?

Binbin, halka arz sürecinde toplam 17 milyon lot dağıtacak. Ancak, bu lotların kaç kişiye ne kadar dağıtılacağına dair detaylar henüz netleşmiş değil. Halka arzın bireysel ve kurumsal yatırımcılara göre dağıtımı yapılacak ve bu da talep miktarına göre değişiklik gösterebilir.

Emekliye 24 bin TL banka promosyonu! Promosyon oranları güncellendi Hülya Avşar meğerse hayatını Kadir İnanır'a borçluymuş! Beşiktaş'ta kadro derinliği sorgulanmaya başladı
Sonraki Haber