Bingöl'e atanan Miss Turkey 2024 güzeli İdil Bilgen göreve başlamadı!

Miss Turkey 2024'te birinci olan İdil Bilgen, Bingöl'ün Yayladere ilçesine doktor olarak atanmıştı. Ancak, 15 günlük süresi dolmasına rağmen göreve başlamadığı ve bu süre içinde herhangi bir başvuru yapmadığı öğrenildi.

Miss Turkey 2024 güzellik yarışmasında, 20 finalist arasından Türkiye'nin en güzel kızı seçilen Koç Üniversitesi Tıp Fakültesi'nden mezunu İdil Bilgen, tartışmalara neden olmuştu. Sosyal medya kullanıcılarından ve bazı ünlü isimlerden tam not alamayan Bilgen'in yeterince güzel olmadığı ifade edilmişti. Kariyerine doktor olarak devam edeceği öğrenilen İdil Bilgen, Sağlık Bakanlığı'nın 118. Dönem Devlet Hizmeti Yükümlülüğü kurasıyla Bingöl'ün Yayladere ilçesindeki Toplum Sağlığı Merkezi'ne atandığı açıklanmıştı. 1650 rakımlı ve Türkiye'nin nüfus bakımından en küçük 3'üncü ilçesi olan Yayladere halkı Bilgen'in bölgeye gelmesini bekliyor.

Meteoroloji'den 29 Eylül 2024 Pazar günü için tahminler yayınlandı! Marmara denizi 10 ay boyunca dinlendi! Büyük deprem kapıda mı? Serhat Akın için üst düzey Fenerbahçeli yöneticiden tehdit mesajı BİM'e ucuza Fissler muadili düdüklü tencere geliyor! ''Buna penaltı veren hakem bir daha burada maç yönetemez!'' Fenerbahçe'nin 11'i belli oldu! Mourinho'dan İsmail Yüksek sürprizi