Bir Derdim Var Kürşat'ın hikayesinde yürek dağlayan gerçekler açığa çıkıyor!

KÜRŞAT'IN DUYGU YÜKLÜ HİKAYESİ

Nilüfer Kuzey'in odasına gittiğinde Sibel aradı ve Kürşat'ın annesinin cinayete teşebbüsten 3 yıl cezaevinde kaldığını söyledi. Kürşat'ı 13 aylıkken öldürmeye çalıştığını birlikte konu ile ilgili olarak Ömer bir hafta sonra kayıt başvurusu yapıyor. Sonrasında da dosya takipsizlik sebebiyle kapanıyor. Olanlar karşısında Menderes kendini kaybetti ve babasını içeri yolladı.

ÖMER ÇİFTİN TARTIŞMALARINA TANIK OLDU

Restorandan çıktığında bir çiftin tartıştığını gören Ömer erkeğin kız arkadaşına uyguladığı şiddeti görünce kendinden geçti ve çifti uyardı.

NİLÜFER ÖMER'İN YANINA GİTTİ

Nilüfer Ömer'i gördü ve dayanamayıp yanına yaklaştı. Ömer artık gidememesi ile ilgili bazı sözler söyledi. “Ömer bu kez dürüst olmayı seçti ve doktor hanım içkiyi azaltın benim burada kalmamın sizinle ilgisi yok. Dünya sizin etrafınızda dönmüyor” dedi.

ÖMER KÜRŞAT'IN ANNESİ ARADI VE BULDU

Ömer araştırma yaparak Kürşat'ın annesini buldu. Sibel Nilüfer'e bunu söyledi ve o sıralarda olanları duyan Kuzey Kürşat'ın yanında istemeden ağzından kaçırdı. Kürşat ise ağlayarak gitti. Nilüfer doğru zamanı olmadığını düşündüğü için gerçeği söyleyememişti. Kuzey Nilüfer'i yalancılıkla suçladı ve herkesin sınırını bilmesi gerektiğini hatırlattı.

Gıda sahtekarları yine iş başında! Sucuğa eşek eti karıştırmışlar 4 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi yaralandı Emekli ve asgari ücret zammı ne kadar olacak? İtalyanlar Fenerbahçe'nin dünyaca ünlü transferini duyurdu Poşetteki kan insana ait değilmiş İstanbul Boğazı'nda 1 Milyonluk düğün! Hazırlıkları 1 yıl sürdü