Bir Derdim Var Kürşat'ın hikayesinde yürek dağlayan gerçekler açığa çıkıyor!

KÜRŞAT'IN SÖZLERİ YÜREK BURKTU

Kuzey'e yalanlar söylediğini düşünen Kürşat klinikte olan diğer çocukların yanına gidip dayanamadı ve senin benimle derdin ne diye sordu. Annem ile ilgili iki şey anlattım diye ders vermeye kalkma bana şeklinde sitemde bulundu. Annem beni istememiş sanki bana sürekli annen nerede diye soruyorsunuz nasıl diyeceğim ki beni istemiyor diye derken bütün çocuklar gözyaşlarını tutamadı ve Kürşat için gözyaşı döktüler.

KUZEY OLANI BİTENE HATIRLADI

Kürşat'ı doğru söylediğine inandırmaya çalışan Kuzey klinikten çıktı ve Kürşat klinikten çıkarken Leyla ile karşılaştı. Kuzey abime iyi bakın diyen Leyla annesinin intihar ettiğini onlara dikkat edilmesi gerektiğini söyledi.

Zahide yaşadığı olayları anlattı. Nilüfer ve Ömer Zahide'nin yaşadıkları yere gittiler ve yıllar önce tecavüze uğradığını söyledi. Bundan ötürü olduğunu istemediğini söyledi ve Kuzey'in yardımıyla klinikten kaçan Kürşat konuşulanları dinledi ve gözyaşları içinde annesine seslendi. O anlar izleyicinin yüreklerini dağladı.

Gıda sahtekarları yine iş başında! Sucuğa eşek eti karıştırmışlar 4 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi yaralandı Emekli ve asgari ücret zammı ne kadar olacak? İtalyanlar Fenerbahçe'nin dünyaca ünlü transferini duyurdu Poşetteki kan insana ait değilmiş İstanbul Boğazı'nda 1 Milyonluk düğün! Hazırlıkları 1 yıl sürdü