Bir dönemin sonu: Toni Kroos'tan buruk veda!

Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2024) çeyrek final turu maçında, İspanya Milli Futbol Takımı uzatmalarda Almanya Milli Futbol Takımı'nı 2-1 mağlup etti ve adını yarı finale yazdırdı. EURO 2024'ün ardından futbolu bırakacağını açıklayan dünya futbolunun efsane isimlerinden Toni Kroos ise, Almanya'nın İspanya'ya elenmesi sonucu futbolculuk kariyerine nokta koydu.

Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2024) çeyrek final turu maçında, İspanya Milli Futbol Takımı uzatmalarda Almanya Milli Futbol Takımı'nı 2-1 mağlup etti ve adını yarı finale yazdırdı.

EURO 2024'ün ardından futbolu bırakacağını açıklayan dünya futbolunun efsane isimlerinden Toni Kroos ise, Almanya'nın İspanya'ya elenmesi sonucu futbolculuk kariyerine nokta koydu.

KUPALARLA DOLU KARİYER

34 yaşındaki Toni Kross geride ise kupalarla dolu müthiş bir kariyer bıraktı.

İşte dünya futbolunun gelmiş geçmiş en iyi orta saha oyuncularından biri olan Kroos'un kazandığı şampiyonluklar ve başarılar:

1 Dünya Kupası

6 Şampiyonlar Ligi

5 Süper Kupa

6 Kulüpler Dünya Kupası

4 La Liga

1 İspanya Kral Kupası

4 İspanya Süper Kupası

3 Bundesliga

3 Almanya Kupası

1 Almanya Süper Kupası

1 Almanya'da Yılın Futbolcusu Ödülü

Meteorolojiden Marmara Bölgesi için sağanak yağış uyarısı! Mauro Icardi ile Wanda Nara barıştı mı? Sosyal medya yıkıldı! New York borsası son işlem gününde yükselişle kapandı
Sonraki Haber