Bir Gece Masalı'nda Mahir ve Canfeza duygularıyla yüzleşti!

Bir Gece Masalı dizisi, 2024-2025 sezonunda atv ekranlarında yayınlanmaya başladı. Burak Deniz ve Su Burcu Yazgı Coşkun gibi başarılı oyuncuların başrollerini paylaştığı dizi, izleyicilerden büyük ilgi gördü. Aşkları ile öne çıkan Mahşr ve Canfeza ilk kez başbaşa kalıp duygularına yoğunlaştılar.

Atv ekranlarının favori dizisi haline gelen Bir Gece Masalı her Salı saat 20:00'de ekranlara geliyor. Mahir ve Canfeza'nın garip karşılaşması ve birbirlerine farketmeden aşık olmalarını kolu alan dizi aynı zamanda aile içi savaşları da yansıtıyor. İşte Bir Gece Masalı son bölümde yaşananlar...

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Yılmaz'ların gerçek amacını öğrenen Mahir, annesi ve Canfeza'yı alarak köşkü terk eder. Arkadaşı Salih'in yardımıyla yerleştikleri evde Mahir ve Canfeza ilk kez duygularıyla böylesine açıkça yüzleşir. Aralarındaki aşk dile dökülmüştür artık. Onlar belki de en mutlu günlerini geçirirken Yılmaz ailesi Haroğulları tarafından köşeye sıkıştırılır. Kürşat'ın geri dönmesi ise Canfeza'nın duygularını alt üst eder. Süreyya'nın hatası Canfeza ve Süreyya'yı büyük bir tehlikeye atar.

BİR GECE MASALI 6. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI

Hakan Çalhanoğlu frikikten attı, Nuri Şahin farka koştu! Süper Lig'de 7. hafta maçlarının VAR kayıtları açıklandı! Bir Gece Masalı'nda Mahir ve Canfeza duygularıyla yüzleşti!
Sonraki Haber