Bir grup Bursaspor taraftarından Köfteci Yusuf'a tezahüratlı destek!

Bir grup Bursaspor taraftarı, Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından ürünlerinde domuz eti tespit edildiği açıklanan Köfteci Yusuf'a destek oldular. Yeşil-Beyazlı taraftarlar, Köfteci Yusuf'un bir şubesine giderek önce yemek yediler. Daha sonra da tezahüratlar yaparak Köfteci Yusuf'a desteklerini dile getirdiler. Kameraya yansıyan o anlar ise sosyal medyada viral oldu...

This browser does not support the video element.

Tarım ve Orman Bakanlığı’nın gıda denetimlerinde ünlü bir köfte zinciri Köfteci Yusuf’un ürünlerinde domuz eti çıktığı iddia edilmişti. Lokanta zincirinin ise isminin gizlendiği belirtilmiş ve buna yönelik büyük tepkiler gelmişti. Sosyal medyada domuz eti çıkan firmanın ise Türkiye’de yüzlerce şubesi olan Köfteci Yusuf olduğu açıklanarak tepkilere neden olmuştu.

FİRMA SAHİBİ YAŞANANLARA TEPKİ GÖSTERMİŞTİ

Sessizliğin ardından yazılı açıklama yapılmıştı. Bugün ise firma sahibi Yusuf Akkaş video mesaj yayınladı. Akkaş, söylenenlere tepki göstererek açıklamalarda bulundu.Akkaş video mesajında; “Bu ülkede kimlere dokunulamaz? Bu ülkede yabancı firma olsam, yabancılarla ortak olsam bu kadar kolay dokunulamazdım. Siyasi ilişkilerim olsa oralardan besleniyor olsam o zaman da dokunulmazdım” ifadelerini kullandı.

BURSASPOR TARAFTARINDAN DESTEK

Bir grup Bursaspor taraftarı, ise Köfteci Yusuf'a destek oldular. Yeşil-Beyazlı taraftarlar, Köfteci Yusuf'un bir şubesine giderek önce yemek yediler. Daha sonra da tezahüratlar yaparak Köfteci Yusuf'a desteklerini dile getirdiler.

PKK sempatizanlarından çocuk istismarı: Polise karşı kullandılar! Köpek tacizcisi turist tutuklandı! Teslim olmak istemeyen şüpheli silahlı çatışmaya girdi İhbar yerine gelen polis memuruna kalleş saldırı Tekeri patlayan uçaktaki yolcu ve mürettebat tahliye edildi Rize AK Parti İl Başkanı Yılmaz Katmer’in ne dediğini kimse anlamadı!