Bir Sevdadır dizisi konusu ne, oyuncuları kim? Bir Sevdadır ne zaman, hangi kanalda yayınlanıyor?

BİR SEVDADIR DİZİSİ OYUNCU KADROSU

Feyyaz Şerifoğlu (Yasin)

Namıdiğer yetenekli futbolcu Delikan Yasin. Hayatı ikizinin ölümünden önce ve sonra olarak ikiye ayrılır. Neşeliyse etrafındakilere mutluluk saçar, öfkeliyse kendini de dünyayı da yakar.

Sude Zülal Güler (Yeşil)

Gözleri hep yanar, dalgalanır ama hiçbir şekilde duygularını dışa vurmaz. Hayatla hep mücadele içinde olan Yeşil’in tek istediği, çocuklarına güvenli ve mutlu bir hayat vermek.

Ekin Mert Daymaz (Tufan)

Gözleriyle konuşur, yüzünde ise hep bir sertlik vardır. Söylediği bir cümle vardır, “Benim coğrafyam batı yasaları için fazla sert. Orta yerinden kırılır o yasa.”

Doğukan Polat (Ünal)

Yedek kulübesinde saklanan biri Ünal. Onun sahaya tekrar çıkabilmesinin tek yolu büyük bir güç elde etmesiyle olabilirdi. Bu gücü verebilecek tek şey ise ağalıktı. Çünkü ağalık demek, güç demekti.

Sinan Tuzcu (İshak Ali)

Karadeniz şivesi onun kimliği gibi.
 Sakatlık geçirip sahalara veda edene kadar futbol konusunda aşırı yetenekliydi. Hırslı, mükemmeliyetçi, güçlü ve otoriter bir yapısı var.

Sinem Uslu (Gülender)

Karadenizli bir ailenin kızı. Yaratılış olarak bir tarafı neşe diğer tarafı öfkedir. Özünde iyi biri ama sizin de iyi olduğunuza inanırsa.

BİR SEVDADIR YENİ BÖLÜM FRAGMANI

Gıda sahtekarları yine iş başında! Sucuğa eşek eti karıştırmışlar 4 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi yaralandı Emekli ve asgari ücret zammı ne kadar olacak? İtalyanlar Fenerbahçe'nin dünyaca ünlü transferini duyurdu Poşetteki kan insana ait değilmiş İstanbul Boğazı'nda 1 Milyonluk düğün! Hazırlıkları 1 yıl sürdü