Bir Sevdadır dizisinde Yeşil için mücadele devam ediyor! İşte yeni bölüm fragmanı...

Bir Sevdadır dizisi yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Her pazartesi TRT 1 ekranlarında yayınlanan Bir Sevdadır dizinin 5. bölüm fragmanı ile yeni bölüm hakkında merak edilenler gün yüzüne çıkıyor. İşte Bir Sevdadır dizisi yeni bölüm fragmanı...

Bir Sevdadır, 14 Kasım 2023'te ilk bölümü yayınlanan bir Türk aile drama dizisidir. Dizi, üç çocuğunun geleceği için mücadele eden Yeşil adında bir annenin hikayesini anlatıyor. Yeşil'in yolu, ünlü futbolcu Yasin Bıçakçı ile kesişir ve hayatı bambaşka bir yöne girer.

BİR SEVDADIR EKİBİNDE KİMLER VAR?

Dizinin yönetmeni Çağan Irmak, senaristi ise Gül Abus Semerci. Başrollerini Ece Uslu, Berk Cankat ve Güven Hokna paylaşıyor.

ÇEKİMLER NEREDE YAPILIYOR?

Bir Sevdadır, çekimlerinin bir kısmı Adana'da gerçekleşen bir dönem dizisidir. 1980'lerin Türkiye'sini anlatan dizi, o dönemin siyasi ve sosyal atmosferini de yansıtıyor.

Gıda sahtekarları yine iş başında! Sucuğa eşek eti karıştırmışlar 4 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi yaralandı Emekli ve asgari ücret zammı ne kadar olacak? Poşetteki kan insana ait değilmiş İstanbul Boğazı'nda 1 Milyonluk düğün! Hazırlıkları 1 yıl sürdü İtalyanlar Fenerbahçe'nin dünyaca ünlü transferini duyurdu