Bir Zamanlar Çukurova 97. bölüm izle

Bir Zamanlar Çukurova 97. bölüm ile yayında. Perşembe akşamları ATV ekranlarında yayınlanan Bir Zamanlar Çukurova son bölümü Youtube platformunda. İşte Bir Zamanlar Çukurova 97. bölüm full izle ekranı.

This browser does not support the video element.

Başrollerinde Murat Ünalmış ile Hilal Altınbilek’in oynadığı Bir Zamanlar Çukurova dizisi 97. bölüm ile 20 Mayıs Perşembe akşamında ATV ekranlarında yayınlandı.

Her bölümü olay yaratan dizilerden Bir Zamanlar Çukurova 97. son bölümünde; Müjgan sonunda Demir ile Ümit’in fotoğraflarını gösterir ve bunları gören Züleyha büyük bir şok geçirir. Züleyha artık Adana’dan uzaklaşma evresine kadar gelmiştir.

Müjdan aslında karşılık görmediğinin farkına varmıştır. İlk defa Züleyha'ya doğru davranmanın huzuru içerisinde hayatında yeni bir adım atmanın mutluluğu içerisindedir. Üstelik bu defa da Fekeli de yanındadır.

Cezasını çekmek için demir parmaklıkların arkasına geçen Fikret, Demir’in öfkesinden yine nasibini alır. Demir, ifadesi ile kendisini kurtaranın Fikret olmadığına artık iyice kendisini inandırmıştır. Hatta Demir, savcıya durumu bildirmekle yetinmeyerek hapishanede bile Fikret'e saldıracak kadar delirmiştir.

Ümit sonunda hastaneden çıkarken olayların kontrolünü eline almak adına var gücüyle çalışmaktadır. İki arada kalan Sevda ise artık ya kızını geri kazanırken Demir ve Züleyha'yı kaybedecek ya da onları korurken kızını tamamen kaybedecektir. Demir de artık tüm Adana’ya yeni açıklamalar yapmaktadır.

Kaynarca'nın "Bundan daha kolayını bulamadık" dediği soruyu bilemedi Şerif Issı'yı deli eden kadınla ChatGPT de baş edemedi! Yargı 58. bölüm izle Yalı Çapkını 25. Bölüm izle Yüz Yıllık Mucize 1. bölüm full izle! Yasak Elma 168. bölüm full FOX TV tek parça izle