BIST’te uzun süreden sonra ilk kez iyimser işaretler geliyor

Borsa İstanbul, 5 haftalık ekside giden seyrini nihayet sona erdirmek üzere. 30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle yarın piyasalar kapalı olacak. Dolayısıyla bugün yurt içinde haftanın son işlem günü. Temmuz ayı sonundan bu yana zayıf bir tablo sergileyen Borsa İstanbul ise içinde bulunduğumuz kısa haftada göreceli olarak daha iyimser sinyaller verdi. Özellikle son iki işlem gününde oluşan görünüm hisse senetlerinde yukarı yönlü hareket etme isteğinin arttığını gösterdi. İşte detaylar...

Ünlü&Co’nun analizinde, “Önemli bir baskı oluşmazsa endeks beş haftalık aranın ardından haftayı sınırlı da olsa artı bölgede kapatmaya yakın görünüyor” denildi.

Günün en önemli konu başlığını ise ABD ikinci çeyrek GSYH rakamının
revizyonu oluşturuyor.

Çocukları tehdit edip şantaj yaptığı iddia edildi! Açıklama geldi... "Biz o çocuğun adını bile duymadık. Kardeşimin iki kedisi vardı" Emekli maaş promosyonları 24 bin TL'ye kadar çıktı "Kasabın arkasında çalışıyordu, marjinal bir çocuktu!" Mauro Icardi'nin sözleşmesindeki madde ortaya çıktı! En değerli Türk futbolcu belli oldu: Listede beklemeyen sürpriz!