BİST'te yukarı yöndeki hareket 10,500 direnci üzerinde güç kazanıyor

Borsa İstanbul’da dün yükselen endeksin bugün de aynı trendi devam ettirmesi bekleniyor. Yapı Kredi Yatırım analizine göre, dün alıcılı bir seyrin etkili olduğu hisse senedi piyasasında, BIST100 Endeksinin günü %2,26'lık yükselişle 10,682 puan seviyesinden tamamladı. Genel olarak ise, haftanın ilk günü 10,250'lere doğru yaşanan savrulmanın ardından başlayan yukarı yöndeki tepki hareketinin ilk önemli direnç olarak izlediğimiz 10,500 bölgesini aşmayı başararak güç kazanmakta olduğu belirtiliyor..

Gün içinde yaşanan dalgalı seyirle kırdığı 10,500'leri destek olarak da test edip üzerinde kalmayı başaran piyasanın önünde ana direnç olarak artık son zirve 10,800'lerin bulunduğunu düşünüyoruz. Önümüzdeki süreçte, 10,800 bölgesinin üzerinde hacim desteğiyle kalıcı hareketler oluşabilmesi
halinde ise, 10,250'lerden başlayan toparlanma çabalarının, "tepki" karakterinden kurtularak yeni bir "trend" özelliği kazanması beklenebilir. Böyle bir gelişme halinde de, son TL zirve 11,100 bölgesinin ve olası yeni TL zirve denemelerinin yapılması bekleniyor.

Semih Çelik'i destekleyip örgütleştiler: Bebek bacakları keseceğiz! İkbal ve Ayşenur son yolculuğuna uğurlandı Kan donduran itiraflar: Oraya seni öldürmeye gelmiştim Sızdırılan ses kaydında Beyonce mi var? İki genç kızı canice öldüren Semih Çelik'in odası görüntülendi! AK Parti'de, 41 il başkanı ile 547 ilçe başkanı değiştirildi!