Black Friday (Kara Cuma) ne zaman? 2024 Kasım Black Friday tarihi

Black Friday 2024! Alışveriş tutkunları için yılın en heyecan verici dönemlerinden biri olan Kara Cuma indirimleri, yaklaşıyor! Her yıl kasım ayının son cuma günü gerçekleşen Efsane Kara Cuma, dünya genelinde olduğu gibi Türkiye'de de büyük bir ilgiyle karşılanıyor. Bu yıl indirimlerin tarihi ise merak konusu oldu. Peki, Black Friday (Kara Cuma) ne zaman? 2024 Kasım Black Friday tarihi!

Kara Cuma 2024 geliyor! Alışveriş severler için yılın en heyecanlı zamanlarından biri olan indirim günleri, kapıda! Her yıl kasım ayının son cuma günü düzenlenen bu muhteşem etkinlik, sadece dünya genelinde değil, Türkiye'de de büyük ilgiyle bekleniyor. Bu yıl indirimlerin ne zaman başlayacağı ise herkesin merakını artırdı. Peki, Black Friday (Kara Cuma) hangi tarihe denk geliyor? 2024 Kasım'daki Kara Cuma'nın tarihi burada!

TUSAŞ'a hain saldırıyı düzenleyen teröristlerin kimliği belli oldu! FETÖ’nün başına Ekrem Dumanlı geçti Dubai çikolatası nedir? Dubai çikolatası neden bu kadar popüler? O illerde yükseklerde kar ve kuvvetli yağışa dikkat! Sosyal medyanın yeni fenomeni Dubai çikolatası! Türkiye'nin konuştuğu baba ile ilgili acı haber geldi!