Boğaz'da bir kaçak villa skandalı daha! Vaniköy'den sonra şimdi de Sarıyer'de... İBB neden göz yumuyor?

Geçtiğimiz günlerde Vaniköy'de, birtakım izinsiz inşa faaliyetlerinin gerçekleştirildiği tespit edilmişti. O skandalın ardından yeni bir skandal daha patlak verdi. Boğaziçi İmar Müdürlüğü'nün Sarıyer'deki bir kaçağa da seyirci kaldığı ortaya çıktı. 70 bin dolar karşılığında aldığı gecekonduyu yıkan Musevi bir iş adamının yapı izni olmayan bu alana villa dikme çalışmaları yaptığı öğrenildi.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin (İBB) göz yumduğu yeni kaçak villanın inşaat halinde olduğu görülürken dışarıdan görülmemesi için etrafının tente ile kapatıldığı görüldü. Villanın Musevi bir iş adamına ait olduğu öğrenildi.

İBB yönetimi İstanbul'un yapı yasağı olan bölgeleri adeta kaçak yapılaşmaya açtı.

Sakine Garipoğlu kimdir, Cem Garipoğlu'nun neyi oluyor, kaç yaşında? Kızının kaybolduğu gün çamaşırları, halıları yıkamış, delil karartmış Polis katili Yunus Emre Geçti'ye Casperlar çetesi sahip çıktı! Fenerbahçe'nin 11'i belli oldu! Mourinho'dan Mert Hakan'a son şans Yunan basını Galatasaray'a hayran kaldı! "Kalitemiz yetmedi" CarrefourSA'dan alışveriş sepetlerini ucuzlatacak indirim fırsatları!