Bomba iddia: Hayrünnisa Gül’ün para dolu zarfları İngiltere'de çalındı!

İddiaya göre 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ve eşi Hayrünnisa Gül İngiltere ziyareti dönüşünde hırsızlık olayı yaşadı. Hayrünnisa Gül'ün para dolu zarflarının çalındığı haberinin Abdullah Gül’ün basın danışmanı Birol Avşar’ın teyit ettiği öne sürüldü.

Abdullah Gül ve eşi Hayrünnisa Gül Oxford İslam Araştırmaları Merkezi’nin Yönetim Kurulu Toplantısı’na katılmak için İngiltere'ye gitti. Yazar Talat Atilla'nın iddiasına göre Gül çifti ülkeden çıkış yaptıkları sırada hırsızların hedefi oldu. Para dolu zarflarının polis tarafından çalındığını iddia eden Hayrünnisa Gül, durumu İngiltere ve Türk Büyükelçiliği’ne iletti.

Yazar Talat Atilla’nın gündeme getirdiği iddiayı Abdullah Gül’ün basın danışmanı Birol Avşar’ın teyit ettiği öne sürüldü.

13 Eylül’de çiftin İngiltere’den ayrıldığı esnada olay gerçekleştiğini söyleyen Birol Avşar, “Zarfların içinde sterlin ve euro vardı. İngiltere ve Türk Büyükelçiliği konuyla yakından ilgileniyor” ifadelerini kullandı.

Mauro Icardi ile Wanda Nara barıştı mı? Sosyal medya yıkıldı! New York borsası son işlem gününde yükselişle kapandı Kerem Aktürkoğlu cevapladı: Icardi ile aralarında bir sorun mu var?
Sonraki Haber