Borsada bugün ne olacak?

SABAH Yorumu
Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek ve Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz’ın düzenlediği ortak basın toplantısı ile duyurulan tasarruf paketi taşıtlar, binalar, kamu istihdamı, idari yapılanmada etkinlik, yurtdışı geçici görevlendirme giderleri, enerji ve atık yönetimi, haberleşme giderleri gibi alanları kapsıyor.
BIST 100 Endeksi ise haftaya zayıf bir seyirle başladı. Endeks geçtiğimiz haftalarda kısa vadeli yükselen trendde rekor tazeleme eğilimi göstermişti. Ancak endeks son dönemde 10.300’ün üzerinde yükselişini ileri taşımakta zorlanıyordu. 10.300 direncinin aşamadığı ve altında kaldığı için endekste düzeltmenin gerçekleşme riski bulunuyordu. Endeks dün 10.300 direncine doğru yükselişte yeniden kâr satışları ile karşılaşırken, 10.200 ve 10.100 desteklerinin altına geri çekildi. Dolayısıyla da endeks gelen satışlarla birlikte günü %1,6 oranında düşüşle 10.056 seviyesinde tamamladı.

Metin Arolat'ı dostları yalnız bırakmadı Süper Lig'de 2024-2025 sezonunun şampiyonu Galatasaray "F.Bahçe'nin penaltısı fiyasko! G.Saray kırmızı kart görmeliydi" Ludditler Haklı Mıydı? Beşiktaş pes etmedi, Immobile uzatmalarda 3 puanı getirdi! Sel sonrası Karadeniz'in rengi değişti