Borsada ‘ne var ne yok sat’ hareketi başladı

Değirmencioğlu, bu satışlarda ayrıca reel sektörün yaşadığı sıkıntıların da önemli olduğunu vurguladı. Değirmencioğlu, “Her ne kadar sert satış baskısında içinde olduğumuz coğrafya nedeniyle yaşanan jeopolitik gelişmelerin de payı büyük olsa da, arka planda reel sektörden gelen 'çığlığın' da etkili olduğunun itiraf etmemiz gerekiyor. Evvelki gün açıklanan ve büyümenin öncü göstergesi olan Türkiye PMI endeksinin pandeminden bu yana en düşük seviyeye geldiğini, sanayide çarkların durma notkasına geldiğini, faiz indirimlerinin yarattığı tahribatı uzun bir süredir tedavi etmeye çalışan TCMB'nin uyguladığı sıkı para politikasının bünyede başka sorunlara yol açmaya başladığının bir kez daha altını çizmemiz gerekiyor” dedi.
Hisse senetleri oldukça karamsar bir günü geride bırakırken, USDTRY kuru 34,20'li seviyelerde yatay, tahvil faizleri ve CDS risk priminde ise sınırlı da olsa yükseliş yaşandı.

Genç kızın kafasını kesip surlardan attı! Detaylar kan donduruyor... Böyle sevgi olur mu! Bebeği dudağından öpüp videoya aldı! Altın fiyatlarında hareketlilik! İşte 4 Ekim 2024 güncel fiyatlar Fatih'teki cani ilk cinayeti nasıl işledi? Galatasaray Letonya'da buz tuttu, 1 puana razı oldu! Galatasaray'ı yıkan haber İngiltere'den geldi! 40 milyon euro ödenecek