Borsada yabancı payının az olması endeksi dengede tutuyor

Kıbrıs İktisat Bankası ise dünkü yorumunda,
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, İsrail'in Gazze Şeridi'ndeki saldırıları ve işgaline sert tepki göstererek hafta sonu Rize'de "Biz nasıl Karabağ'a girdiysek, nasıl Libya'ya girdiysek bunun benzerini aynen onlara da yaparız. Yapmamak için hiçbir şey yok" demesinin üzerine, İsrail Dışişleri Bakanı Israel Katz, Erdoğan'ın sözlerine Irak'ın devrik lideri Saddam Hüseyin benzetmesiyle yanıt vermesi tansiyonu artırdı.  

Borsa cephesine daha çok yansıyan karşılıklı açıklamaların alternatif piyasaları pek de etkilemediğini not edelim. Yabancı indinde 5 yıl vadeli CDS risk primi hafifçe yükselişle 257 baz puandan 260 baz puana gelirken, USDTRY kuru da 33,00 - 33,05 bandında salınmaya devam etti. Türk Lirası'nın kabaca aylık %4 civarında getirisinin lehte bir durum sergilemeye devam ettiğini ve bu durumun yılın son çeyreğine kadar devam edebileceğini düşünmeye devam ediyoruz” demişti.

Kereste'de kan donduran mesajlar ortaya çıktı! "Oğlun kızımın beynini yıkıyor, beraber intihar edecekler" İkbal'in babası olay gününü anlattı Narin'in evinde katledildiği sonucuna varıldı: TV'deki halı detayı... Savunma bütçesi en yüksek olan ülkeler açıklandı! En düşük emekli maaşında rakam netleşiyor! Son 3 veri kaldı