Böyle bir anneye rağmen Türk düşmanı oldu! Cem Özdemir'in annesinden oğluna tepki: Ne olursa olsun sen Türksün!

Türkiye karşıtı açıklamalarıyla tanınan Alman Yeşiller Partili Tarım Bakanı Cem Özdemir'in annesinin 1994 yılında verdiği röportaj gündem oldu. Röportajda Özdemir'in annesinin Alman vatandaşlığına geçen oğluna tepki göstererek "Ben hep dedim ki ne olursa olsun sen Türksün. Her şeyi değiştirebilirsin ama kanın hep aynı kalır. demesi dikkat çekti.

Türkiye karşıtı açıklamalarıyla tanınan Alman Yeşiller Partili Tarım Bakanı Cem Özdemir'in annesinin 1994 yılında verdiği röportaj ortaya çıktı. 

Röportajda Cem Özdemir'in annesi, Türkiye'de askerlikten kaçmak için Alman vatandaşlığına geçen oğluyla arasındaki diyaloğu şu sözlerle anlatıyor:

"HER ŞEYİ DEĞİŞTİREBİLİRSİN AMA KANIN TÜRK KANI..."

"Ben hep dedim ki ne olursa olsun sen Türksün. Hayır dedi, ben Almanın, Alman pasaportum var. Dedim ki, adın, pasaportun değişse de senin kanın Türk kanı... Biliyorum, çünkü o kanı ona ben verdim. Her şeyi değiştirebilirsin ama kanın hep aynı kalır." 

Böyle düşünen bir anneye rağmen Cem Özdemir'in bu denli Türkiye düşmanı olması dikkat çekti. 

ALMANYA'DAKİ ÜLKÜCÜLERİN YASAKLANMASINI İSTEMİŞTİ

Cem Özdemir, ülkemize ilişkin yaptığı açıklamalarla sürekli eleştirilerin odağı oluyor. 

Avusturya karşısında ikinci golden sonra bozkurt işareti yapan Merih Demiral'ı hedef alan Özdemir, UEFA tarafından ceza verilmesi gerektiğini söylemişti. Ayrıca, Özdemir, döner kebabın bir Alman yemeği olduğunu öne sürmüş, başka bir açıklamasında ise Almanya'daki ülkücülerin yasaklanmasını istemişti.

Meteorolojiden o bölgeler için uyarı geldi! İşte il il hava durumu... ABD'ye kaçan Timur Cihantimur hakkında karar açıklandı Yüksek İstişare Kurulu Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında toplandı
Sonraki Haber