Bozcaada'da ormanları böyle yakmışlar! Otluk alanı ateşe verip kaçtı! Emniyet onu arıyor...

Çanakkale Bozcaada'da otluk alanı ateşe verip kaçan kişi güvenlik kameralarına yakalandı. Polis ve jandarma ekipleri, olaya karışan şüpheli ya da şüphelilerin yakalanması için çalışma başlattı.

This browser does not support the video element.

Yangın, dün saat 23.00 sıralarında Çanakkale Bozcaada Baytur mevkiinde bulunan otluk alanda çıktı. Dumanı gören çevredekiler durumu itfaiye ekiplerine bildirdi.

Olay yerine gelen ekiplerin müdahalesinin ardından alevler büyümeden kontrol altına alındı. Yangının ardından yapılan incelemelerde otluk alanı ateşe veren kişi, çevredeki deponun güvenlik kamerasına yansıdı.

Görüntülerde otluk alanı ateşe veren kişinin olay yerinden kaçtığı görülüyor. Polis ve jandarma ekipleri, olaya karışan şüpheli ya da şüphelilerin yakalanması için çalışma başlattı.

"Kuran'ı kabul etmiyorsan soytarısın, Yahudileri destekliyorsun" Narin'in amcasından skandal paylaşım! İstanbul'da o ilçeyi fareler bastı! Narin'in annesi haftalar önce itiraf etmiş! İşte Şişli'deki bıçaklı kavganın güvenlik kamerası görüntüleri! Yedikule Hisarı atmosferinde örgü festivali