Bu kadarına da pes diyeceğiniz cinayetler! İşte 21 kan donduran kadın seri katil

Dünya yıllarca bu cinayetleri konuştu. Her biri kan donduran 21 kadın seri katil hikayesi. Okurken korkudan titreyeceğiniz o gerçek hayat hikayelerinden bazıları...

1. Nannie Doss, namıdiğer "Kıkırdayan Büyükanne" ve "Yalnız Kalpler Katili", 1920'ler ile 1950'ler arasında en az bir düzine kişinin ölümünden sorumlu olan kişi; aralarında dört koca, iki çocuk ve diğer aile üyelerinin de bulunduğu kişidir.

Muskogee Phoenix'e göre , "Sadece dört kocasını öldürdüğünü itiraf etti. Mezar kazıları, en az 12 aile üyesini öldürdüğünü ortaya çıkardı ve bunun nedenini çocuklukta geçirdiği bir kafa travmasına bağladı. Gazeteciler ona 'Kıkırdayan Büyükanne' diyorlardı çünkü kocalarını nasıl öldürdüğünü her anlattığında gülüyordu."

Narin'in amcasından skandal paylaşım! Narin'in otopsisinde kahreden detay! Ünlü Rapçi Diddy hakkında korkunç iddialar! Evinden neler çıktı! Hizbullah 5 ay önce ithal etmiş! İşte detaylar... Yenge Hediye Güran ve kuzenlerle ilgili sıcak gelişme! Narin'in yengesi kasten öldürmeye iştirak suçundan tutuklandı!