Bu kadarına da pes diyeceğiniz cinayetler! İşte 21 kan donduran kadın seri katil

4. Belle Gunness , 1884-1908 yılları arasında Illinois ve Indiana'da faaliyet gösteren Norveçli Amerikalı seri katil, sigorta için 15 erkeği öldürdüğünden şüpheleniliyor. Çocukları 1908'de bir ev yangınında öldü ve yanlarında bulunan bir kadının cesedinin Belle olup olmadığı belirsiz.
All That's Interesting'e göre , "Gunness'in bir sistemi vardı. İki kocasını öldürdükten sonra, Norveçli-Amerikalı kadın gazeteye çiftliğine yatırım yapacak erkek arayan ilanlar verdi. Norveçli Amerikalılar, sağlam bir iş fırsatının yanı sıra evlerinin tadını çıkarmayı umarak onun mülküne akın etti. Ayrıca zengin bekarları çekmek için aşık köşelerine ilanlar verdi. Son kurbanını cezbetmek için Gunness şunları yazdı: 'Kalbim senin için çılgınca bir coşkuyla atıyor, Andrew'um, seni seviyorum. Sonsuza dek kalmaya hazır gel."

"Türkiye'nin nefretlik ailesi" ile ilgili yeni iddia İşte 19 Eylül 2024 güncel altın fiyatları Meteorolojiden birçok il için kuvvetli yağış uyarısı! Akaryakıtta tabelalar değişti! İşte güncel fiyatlar Merkez Bankası'nın faiz kararı sonrası dolar ve altında son durum Okan Buruk'tan Fenerbahçe maçı öncesi sürpriz Dries Mertens kararı