Bu katil öldürdüğü kurbanlarının kanlarını içiyor!

Popüler kültürün oluşturduğu vampirlerin yalnızca popüler kültür tarafından üretilen karakterler olmadığının en büyük kanıtı olan Cinkota Vampiri, öldürdüğü kurbanların kanlarını içiyor. Cesetleri arazisinde bulunan fıçıda saklayan vampirin kendisini öldü gibi gösterip bir askerin bedenini kullanarak yaşadığı iddia ediliyor. İşte onlarca insana işkence eden katilin korkunç hikayesi...

Cinkota Vampiri bilindiği kadarıyla 24 cinayet işlemiş bir seri katildir. Kurbanlarının kanını vücutlarından boşaltan, onları alkolle dolu metal fıçıların içine hapseden ve hiçbir zaman yakalanmayan Cinkota Vampiri'nin Bela Kiss isimli adam olduğu konusunda tüm otoriteler hemfikir.

iss'in hikayesi Macaristan'ın Cinkota kentinde başlıyor. Cinkota, olayın gerçekleştiği zamanlar olan 1900'lerde Budapeşte'nin 11 kilometre dışında bulunan bir kentti. Burada bir ev kiralayarak kente yerleşen Kiss, burada nalbant ve kalaycı olarak birkaç işte çalıştı. İlk zamanlarda komşuları ve kasaba halkı tarafından oldukça sevilen çekici, zeki, entelektüel ve oldukça yakışıklı bir adam olan Kiss, cinayet işlemesini kolaylaştıran bu özellikleriyle şüphe toplamayacak bir karakterdi.

"İkbal kurban olacağını bilerek surlara gitti!" Köfteci Yusuf, domuz eti konusunda ilk kez açıklama yaptı Köfteci Yusuf'a kumpas mı kuruluyor? "Domuz eti koyarız" tehdidi... Köfteci Yusuf'un sahibi sessizliğini bozdu! İlk açıklama geldi... Köfteci Yusuf'un sahibi kayıplara karıştı! Domuz eti yediren sahtekarlar yaban domuzu kullanıyor!