Bu nasıl bir istek? Berdan Mardini sünnet şölenine gitti, belediye başkanından sünnet derilerini istedi!

Bahçelievler'de bir sünnet şöleninde sahne alan Berdan Mardini, şölendeki bütün çocukların sünnet derilerine talip oldu. "Başkanım seneye sizden kurban derisi değil, sünnet derisi istiyorum. Bütün çocukların sünnet derisine ben talibim." diyen türkücü, sünnet derisinden elde edilen kök hücre ile gençleşildiğini açıkladı.

Selen Görgüzel geçen yıl sünnet derisinden cilt bakımı yaptırdığını açıklamış, “Sünnet derisinden elde edilen kök hücreler cilde çok iyi geliyor” demişti. Görgüzel daha sonra vücuduna ayı kanı enjekte ettirmek için araştırma yaptığı açıklamasıyla gündeme gelmişti.

Tarzıyla adından söz ettiren Berdan Mardini de Selen Görgüzel'e özendi. Bahçelievler’deki sünnet şöleninde sahne alan Mardini, belediye başkanından bir ricada bulundu.

"SÜNNET DERİSİ İSTİYORUM"

Mardini, “Başkanım seneye sizden kurban derisi değil, sünnet derisi istiyorum. Bütün çocukların sünnet derisine ben talibim” dedi. Sanatçı, sünnet derisinden elde edilen ‘Alloblast Kök Hücre’yle gençleşildiğini açıkladı.

Özge Özpirinçci ve Burak Yamantürk evlilik yıl dönümlerini kutladı... Meriç Aral ile Serkan Keskin evlendi! İşte düğünden ilk kareler... Akbank'a ne oldu? Akbank'ta sorun mu var?
Sonraki Haber