Meteoroloji'den saatli uyarı! Birçok il için sağanak yağış alarmı...

Meteoroloji 22 Eylül Pazar hava durumu raporunu yayınladı. Türkiye'nin büyük bir bölümünde sağanak yağışın etkili olacağını belirten Meteoroloji sel ve su baskınlarına karşı uyardı. İşte İstanbul, Ankara, İzmir, Antalya, Rize, Trabzon dahil Türkiye geneli saatli hava durumu...

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son tahminlere göre: Ülkemiz genelinin parçalı ve çok bulutlu, Kıyı Ege ile Edirne, Kırklareli ve Çanakkale dışında kalan tüm bölgelerimizin yerel olmak üzere aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların, Doğu Akdeniz, İç Anadolu’nun güney ve doğusu, Batı Karadeniz'in kıyı kesimleri, Orta Karadeniz, Doğu Anadolu’nun güneyi ve batısı, Güneydoğu Anadolu, Giresun, Trabzon, Gümüşhane, Bayburt ve Muş çevreleri ile Ankara ve Kırıkkale'nin güney, Erzurum'un batı kesimlerinde yer yer kuvvetli olması bekleniyor.

Kadıköy buz kesti, Aslan dev derbide kükredi! Hasan Şaş'tan şok Fatih Terim açıklaması! "Beni ambulansla getirtti" 1 Temmuz 2025 sonrası satılan araçları kapsayacak 2024'ün en memnun eden 10 arabası belli oldu Jose Mourinho: Salakça bir cevap olarak görülecek ama... Kadıköy'de tartışmalı pozisyon: Fenerbahçe derbide penaltı kazandı!