İstanbul dahil çok sayıda il için uyarı! Sağanak yağış geliyor... Meteoroloji saat verdi!

Meteoroloji 10 Ağustos Cumartesi hava durumu raporunu yayınladı. İstanbul dahil çok sayıda il için kuvvetli sağanak uyarısı geldi. İşte 10 Ağustos Cumartesi hava durumu raporu...

Meteoroloji Genel Müdürlüğü olarak yapılan değerlendirmelere göre: Ülkemizin kuzey ve iç kesimleri ile Akdeniz parçalı yer yer çok bulutlu, Akdeniz’in Toroslar mevkii, Batı Karadeniz (Sinop hariç), İstanbul'un kuzey kıyıları, Edirne, Tekirdağ, Kocaeli, Sakarya, Bursa, Bilecik, Isparta, Ankara'nın kuzey ve doğusu, Konya'nın batı ilçeleri, Osmaniye, Hatay'ın kıyıları, Artvin, Ardahan ile Trabzon ve Rize'nin iç kesimlerinin yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların Düzce, Kocaeli ve Sakarya çevrelerinde yerel olmak üzere yer yer kuvvetli olması bekleniyor. Rüzgarın; Marmara’nın güneybatısı ile Kuzey Ege’de kuzeyli yönlerden kuvvetli olarak (40-60 km/saat) esmesi bekleniyor.

Galatasaray Avrupa Ligi'nde çeyrek finalde! Resmen açıkladılar Narin Güran cinayetindeki 18 dakikalık sır perdesinde neler yaşandı? Narin'in 19 gün neden bulunamadığı ortaya çıktı! Meteoroloji'den uyarı üstüne uyarı! İşte son hava durumu tahminleri YASAL OLAN HELAL DEĞİLSE Almanya'dan AB ülkelerini hiçe sayan karar: Denetimler bugün başladı..