Bülent Ersoy, Banu Alkan ve Safiye Soyman’dan cinsellik açıklaması şoke etti! Yıllar sonra seks muhabbeti...

Bülent Ersoy, Safiye Soyman ve Banu Alkan üçlüsü bir araya geldi. Uzun yıllar sonra bir araya gelen isimler Show TV'de yayınlanan ve Burcu Esmersoy'un sunuculuğunu yaptığı 'Dünya Güzellerim' adlı programa katıldı.

Uzun süre gündemde kalan fantastik üçlü, 'Dünya Güzellerim Masada' adlı programla ekranlara bomba gibi döndü. Programda Ersoy'un cinsel ilişki süresi muhabbetleri kısa sürede çok konuşulanlar arasında yer aldı.

Türk sinema ve müzik piyasasının güçlü isimlerinden Bülent Ersoy, Safiye Soyman ve Banu Alkan yeni programlarıyla büyük beğeni topladı. Youtube'da yayınlanan programda Bülent Ersoy'un cinsel ilişki süresiyle ilgili söyledikleri olay oldu. Safiye Soyman'a 'O uzun sever' diyen Ersoy'un sözleri sosyal medyada büyük yankı uyandırdı.

"Adalet tecelli edecek. Bundan hiç şüpheniz olmasın" 15 çocuk ölümünden 9'u Güran ailesinden! Çarpıcı liste... Meteorolojiden 3 il için kuvvetli yağış uyarısı! İşte 20 Eylül 2024 güncel altın fiyatları Önümüzdeki 2 sezonda Süper Lig şampiyonu direkt olarak Devler Ligi'nde Mevduat faizlerinde oran değişti! İşte 1 Milyon TL'nin aylık getirisi