Bülent Ersoy, Banu Alkan ve Safiye Soyman’dan cinsellik açıklaması şoke etti! Yıllar sonra seks muhabbeti...

Oldukça keyifli geçen sohbete Ersoy'un "Hiç uğraşamam. 15 dakika bilmem ne. Ondan sonra üç buçuk saat yıkanacağım, abdest alacağım. Değer mi ayol? Siz kafayı yemişsiniz" cümleleri damga vurdu.

Banu Alkan'ın kahkahalara boğulduğu programda sunucusundan Ersoy'a "15 dakika çok. Türkiye'de ortalama 3 dakika." açıklaması geldi. Ersoy ise "15 bile sürmüyor. Ben kafadan attım. Benim diyeninki 15 dakika sürmüyor. Hemen tik tak." diye ekledi.

"SAFİYE UZUN SEVER"
Sunucunun "Banu Hanım '15 dakikaya az dedi' diye bir şey söyledi" diyince Diva'dan "Eee bununki uzun sürüyormuş demek ki. Ne diyeyim anam. Ben yani öyle çok uzunu da sevmem de. Böyle böyle 10 saat, hiç çekemem. Tokadı basarım. 'Ne yapacaksan yap, ağzını burnunu kırmayayım şimdi' derim." cevabı geldi.

15 çocuk ölümünden 9'u Güran ailesinden! Çarpıcı liste... "Adalet tecelli edecek. Bundan hiç şüpheniz olmasın" Meteorolojiden 3 il için kuvvetli yağış uyarısı! Önümüzdeki 2 sezonda Süper Lig şampiyonu direkt olarak Devler Ligi'nde Tahminler değişti! En düşük emekli ve memur maaşları ne kadar olacak? Mevduat faizlerinde oran değişti! İşte 1 Milyon TL'nin aylık getirisi