Bülent Ersoy, Dünya Güzellerim Masada programından ayrıldı! Makyörü Tolgahan Karataş'ın özel hayatını ifşa edip zehir zemberek açıklamalar yaptı

Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile Dünya Güzellerim Masada programından ayrıldığını duyuran Bülent Ersoy, makyörü Tolgahan Karataş hakkında zehir zemberek açıklamalar yaptı. Ersoy, Karataş'ın çekimlerin yapıldığı villaya çağırdığı erkeklerle birliktelik yaşadığını belirterek ''Onu gece yarısı villadan kovdum'' dedi. Tolgahan Karataş'tan Ersoy'a yanıt geldi.

Bülent Ersoy, SHOW TV'de ekrana gelen Dünya Güzellerim Masada programında ayrıldığını duyurdu. Banu Alkan, Safiye Soyman ve Seray Sever ile yaptığı programdan makyörü Tolgahan Karataş yüzünden ayrıldığını söyleyen Ersoy, zehir zemberek açıklamalar yaptı.

Boynunda kanama, çürüme ve sıvılaşma... ABD medyası yazdı! Lübnan'daki telsizler nasıl patlatıldı? O bölgelerde kuvvetli yağış için tedbirinizi alın! İşte o iller... Çağrı cihazları nasıl patlatılıyor? Üç olası senaryo... Yüzünde meymenet bile kalmamış Aniden oluşabilir... Risk haritası güncelleniyor!