Bülent Ersoy neden 'Cenazeme kimse gelmesin' dedi? Ünlü magazinci açıkladı! "Kocamı bastım..."

Ahu Tuğba'nın cenaze törenine katılmaması sonrası linç edilen bunun üzerine de "Benim cenazeme kimse gelmesin" diye vasiyet eden Bülent Ersoy'un cenazeye neden katılmadığı ortaya çıktı. Tayyar Işıksaçan, "Ahu Tuğba bir röportajında 'Kocamı Bülent Ersoy'la bastım" demişti." ifadelerini kullanarak olayın çarpıcı detaylarını anlattı.

This browser does not support the video element.

Yeşilçam'ın efsane ismi Ahu Tuğba'nın cenaze töreninde görünmeyen Bülent Ersoy, son dönem sanatçılar arasında yaşanan kayıplar ve cenazelerde vefa gösterilmemesiyle ilgili çok konuşulacak açıklamalara imza attı.

"CENAZEME KİMSENİN GELMESİNİ İSTEMİYORUM"

Antalya'da gazetecilerle sohbet eden ünlü isim, "Vefasızlık sadece cenazelerde değil ki, bu hayatta nefes aldığımız sürece bu vefasızlıklar devam edecek. Vallahi ben hiç umursamıyorum ve cenazeme kimsenin de gelmesini istemiyorum. Ben de kendi başıma giderim" diye konuştu.

SÖZLERİNE YORUM YAĞDI

Bülent Ersoy'un bu sözleri kısa sürede sosyal medyanın gündemine oturdu. Bazı sosyal medya kullanıcıları 'zaten tek başına gideceksin', 'çok mantıklı' gibi yorumlar yaparken bazı kullanıcılar da 'nasıl gidecek kendi başına acaba?', 'nasıl olacak o?' gibi yorumlar yaptılar.

Ersoy'un bu çıkışı sonrası magazin camiasının sevilen isimlerinden Tayyar Işıksaçan'dan çarpıcı açıklamalar geldi. 

"AHU TUĞBA 'KOCAMI BÜLENT ERSOY'LA BASTIM' DEMİŞTİ"

Bülent Ersoy'un Ahu Tuğba'nın cenazesine neden katılmadığını açıklayan Işıksaçan, Ersoy'a seslenerek "Ahu Tuğba bir röportajında 'Kocamı Bülent Ersoy'la bastım" demişti. Sizin de o günden bu yana Ahu Tuğba'ya inanılmaz kininiz var. Ama yaşarken dünya işleriyle uğraşmasak. Keşke o gün her şeyi toprağa gömüp Ahu Tuğba'nın cenazesine gelseydiniz, iki de dua etseydiniz. " dedi. 

İşte Işıksaçan'ın bomba Bülent Ersoy açıklamaları: 

"Bülent Ersoy 'Ben ölürsem cenazeme kimse gelmesin' diye vasiyet etmiş. Kimseyi kendi başına göndermiyorlar. Hiç kimseniz olmasa bile 4 belediye işçisi gelip tabutunuzun kenarından tutup mezara teslim ediyorlar. 

Bunu neden söylediğini biliyorum. Ahu Tuğba'nın cenazesine katılmadığınız için linç edildiniz. 

Sebebini de biliyorum. Tuğba bir röportajında "Kocamı Bülent Ersoy'la bastım" demişti. Sizin de o günden bu yana Ahu Tuğba'ya inanılmaz kininiz var. 

Ama yaşarken dünya işleriyle uğraşmsak. Siz bu işleri en iyi bilensiniz. Cenazelere koşup gözyaşı dökensiniz. Keşke o gün her şeyi toprağa gömüp Ahu Tuğba'nın cenazesine gelseydiniz, iki de dua etseydiniz. Merak etmeyin sizi birileri mutlaka yolcu edecektir. "

Meriç Erkan ve Yaşar Alptekin'den ilginç hareket Dilan Polat kıyma fiyatını görünce şoke oldu! Türkiye güzelini ilk kez gören Bülent Ersoy'dan eleştiri Türkiye güzeli sessizliğini bozdu! Nilüfer, Reha Muhtar'ı hastanede ziyaret etti Sezen Aksu yalısında pijamalarıyla temizlik yaparken görüntülendi