Bunayan FETÖ'ye derin darbe! 1 milyon dolar değerindeki villasına Cevdet Türkyolu çöktü...

FETÖ GERÇEKLERİ BU SİTEDE

“f-watch.net” internet sitesi de örgütün riyakarlığı ile yüzleşmiş FETÖ’cüler tarafından 2021 yılında kuruldu. ABD’de yaşayan ve örgüt içinde muhalif hale gelen bu FETÖ mensupları amaçlarını “Demokratik meşruiyeti olmayan, bireysel özgürlükleri hedef alan ve fanatik bir şekilde beyni yıkanmış bir azınlık kullanarak toplumu kontrol etmeyi amaçlayan FETÖ’nün tehlikeli doğasını ortaya çıkarmak” olarak anlatıyor. 

Edinilen bilgiye göre, örgütte yaşananlara şahit olan FETÖ’cü muhalif kişiler “Sadece Türkiye için değil, faaliyet gösterdiği ülkeler için de bir tehdit olan FETÖ hakkında gerçekleri ortaya çıkarmayı” hedeflediklerini de vurguluyor.

Semih ve Ayşenur cinayetten dakikalar önce bakın ne yapmışlar! Vatandaşlar kredi kart limitlerini nasıl düşüreceğini sorguluyor Meteoroloji 12 kente yağış uyarısı yaptı! İşte il il sıcaklıklar... 1 milyon dolar değerindeki villasına Cevdet Türkyolu çöktü... Akaryakıt fiyatlarına 3. zam! İşte 12 Eylül 2024 güncel fiyatlar İstanbul dahil çok sayıda ilde sağanak!