Bursa'da bir otobüste "durağı geçtik" kavgası; sürücü ile yolcu araçtan inip birbirine girdi

Bursa'da gergin yolcu ile belediye otobüsü sürücüsünün "durağu geçtik neden indirmedin" tartışması yumruklu kavgaya dönüştü. Hızını alamayan ikili araçtan inip boks ringindeymiş gibi birbirine girdi. Bursa’da, bir yolcu ile inmek istediği durakta durmadığını öne sürdüğü otobüs şoförü arasındaki kavga, cep telefonu kamerasıyla görüntülendi.

This browser does not support the video element.

Bursa'da bir otobüste çıkan tartışma yumruk yumruğa kavga ile bitti. Otobüste hızlarını alamayan sürücü ve yolcu araçtan inip tekme tokat birbirine girdi. Dün öğle saatlerinde Osmangazi'de yaşanan kavga, cep telefonu kamerasıyla görüntülendi.

Terminal seferini yapan belediye otobüsündeki yolcu, iddiaya göre "Düğmeye bastım. Neden durakta durmuyorsun?" diye şoföre bağırıp üzerine yürüdü. Şoför de otobüsü durdurup tepki gösterince taraflar arasında kavga çıktı. Otobüste başlayan kavga, dışarıda da devam etti. Kavgayı, yolcular ayırmaya çalışırken, o anlar ise bir kişi tarafından cep telefonuyla kayda alındı.

Otobüsteki bir kadın kavga edenleri korkutmak amacıyla "polisi aradım şimdi geliyorlar" dese de şahıslar aldırış etmeden kavgaya devam etti.
 

Kreşte skandal! 21 aylık bebeğe uyurken tokat kamerada Tır ile işçi servisi çarpıştı: 1 ölü, 14 yaralı 5,9'luk deprem Kale'de asfaltı çatlattı, yollar kapandı Belediye başkanı, depreme basın toplantısında yakalandı Malatya depremi ER TV canlı yayınında Malatya'da 5.9'luk deprem