Bursa'dan sonra Diyarbakır; Ulu Camii’de erkek turistler kadınlar için ayrılan etekleri giydi

Bursa'daki Yeşil Cami'nin ardından Diyarbakır'daki tarihi Ulu Camii’nde de benzer görüntüler ortaya çıktı. Ziyarete gelen ve şort giyen erkek turistler, yoğunluk nedeniyle kendileri için ayrılan pantolon ve eşofmanları bulamayınca, kadınlar için ayrılan etekleri giydi. Turistlerin etekle camiyi ziyaret ettiği anlar, cep telefonuyla görüntülendi.

CAMİYE ŞORTLA GİRMEMEK İÇİN

Sur ilçesindeki İslam aleminin 5’inci Harem-i Şerifi olarak kabul edilen tarihi Ulu Camii, yerli ve yabancı turistleri ağırlıyor. Camide kıyafeti uygun olmayan ziyaretçiler için de ziyaret süresi boyunca giyecekleri pantolon, eşofman, etek ve başörtüsü gibi kıyafetler bulunduruluyor.

Ziyaretlerin yoğun olduğu dönemde kıyafet bulamayan ve şortla gelen erkek turistler, kadınlar için ayrılan etekleri giyip camiye girdi. O anlar cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.

Kereste'de kan donduran mesajlar ortaya çıktı! "Oğlun kızımın beynini yıkıyor, beraber intihar edecekler" İkbal'in babası olay gününü anlattı Narin'in evinde katledildiği sonucuna varıldı: TV'deki halı detayı... Köpeğiyle birlikte yürüyerek dünyayı dolaştı! En düşük emekli maaşında rakam netleşiyor! Son 3 veri kaldı