Bütün leş kadro orada! FETÖ elebaşına rezil cenaze töreni

Yüzlerce kişinin ölümünden sorumlu FETÖ adlı terör örgütünün elebaşı F. Gülen bugün cenaze namazıyla toprağa gömüldü. Cenaze namazı şimdiden skandallarla anılıyor.

Örgüt yönetiminden “Cenazede bile sağınızı solunuzu dinleyin, kolaçan edin” türünde sürekli mesajlar gönderiliyor. Büyşük tedirginlik yaşadıkları için cenazeye QR kod’la girilmesine karar verildi. Kişiye özel tanımlı QR kod, örgüt üyelerinin isimlerine tanımlandı.

Pensilvanya'da FETÖ Elebaşı Gülen İçin Cenaze Töreni

Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) elebaşı Fetullah Gülen'in cenaze töreni bugün Pensilvanya'daki örgüt merkezinde düzenleniyor. 20 Ekim'de hayatını kaybeden Gülen'in cenaze namazı, örgütün uzun yıllardır karargah olarak kullandığı çiftlik kompleksinde kılınıyor.

Sıkı Güvenlik Önlemleri Altında Hazırlıklar

Defin işlemleri için yapılan hazırlıklar kapsamında, çiftlik alanında özel bir bölüm hazırlandı. Mezar alanının üzeri, hava görüntülerinin alınmasını engellemek amacıyla siyah brandalarla kapatıldı. Kompleks içerisinde artan bir hareketlilik gözlenirken, çok sayıda aracın bölgeye geldiği görüldü.

Katılımcılar ve Program

Cenaze törenine örgütün önde gelen isimlerinden:
- Kemal Gülen
- Ekrem Dumanlı
- Şerif Ali Tekalan
- Abdullah Aymaz
- Enes Kanter
gibi isimlerin katıldığı belirlendi.

Cenaze namazını Suat Yıldırım'ın kıldıracağı açıklandı. Defin işlemine yalnızca aile üyeleri ve yakın çevresi katılacak.

Dikkat Çeken Detaylar

Örgüt yönetimi tarafından yapılan açıklamada, törene katılacaklardan "sessiz ve vakur" bir şekilde davranmaları istendi. Ayrıca, organizasyonda tekbir getirilmemesi yönünde özel bir talimat verildiği öğrenildi.

Dünyanın farklı noktalarındaki örgüt mensuplarının bulundukları yerlerde gıyabi cenaze namazı kılacakları duyuruldu.

Tören alanında güvenlik önlemleri en üst seviyede tutulurken, basın mensuplarının görüntü alması konusunda ciddi kısıtlamalar getirildi. Defin işleminin gerçekleştirileceği alan özel olarak hazırlanırken, çevresine güvenlik şeridi çekildi.

Yaz Yıldırım, babasının takımını destekledi... Terör örgütü PYD'yi vurduk ses soykırımcı İsrail'den geldi! MasterChef'te haftanın ödülü kimi olacak? İşte fragman...
Sonraki Haber