Buzda dans ettiler: İspanya Arda Güler'i, Portekiz Kerem Aktürkoğlu'nu konuştu

A Milli Takım'ın -3 derecedeki İzlanda zaferine performanslarıyla damga vuran Arda Güler ve Kerem Aktürkoğlu, Avrupa basınında manşetleri süsledi. Real Madrid'in yıldız Arda için Marca gazetesi "Bu çocukta özel bir şey var" derken, Portekiz kariyerine müthiş bir başlangıç yapan Kerem Portekiz basınında geniş yer bulmaya devam ediyor.

GERİ DÖNÜŞÜ İRFAN CAN BAŞLATTI

A Milli Takım'ın İzlanda galibiyetine Kerem Aktürkoğlu ve Arda Güler damga vurdu. İrfan Can Kahveci'nin kalite kokan uzaktan golüyle ilk yarısını 1-0 önde kapattığı maçta geri dönüşü başlatan Ay-Yıldızlılar sahadan 4-2 galip ayrıldı.

UEFA Uluslar B Ligi'nin 4’üncü karşılaşmasında İzlanda'yı 4-2 mağlup eden Bizim Çocuklar, İzlanda fobisini de yendi. A Milli Takım deplasmanda İzlanda'yı mağlup edemiyordu.

İtirafçı Nevzat Bahtiyar'ın Narin Güran'la son görüntüsü ortaya çıktı! Milliler engel tanımadı, 3 puanı ikinci yarı söktü aldı! Kar yağışı için geri sayım başladı: Meteoroloji gün verdi! İtirafçı tetikçinin ifadesi pes dedirtti: 100 bin dolar teklif ettiler Sadık Battal gözyaşları ve dualarla uğurlandı... İspanya Arda'yı, Portekiz Kerem'i konuşuyor