Buzda dans ettiler: İspanya Arda Güler'i, Portekiz Kerem Aktürkoğlu'nu konuştu

88'DE 3 PUANI GETİREN GOLÜ ATTI

Ay-yıldızlı takımda mücadelesi ve üstün performansıyla dikkat çeken isimlerden biri de Real Madrid’te Türkiye’yi başarıyla temsil eden genç yıldız Arda Güler oldu. Maç boyunca koşan, mücadele eden ve teknik üstünlüğünü sahaya yansıtarak rakip sahada yaratılan çok sayıda gol pozisyonunda imzası olan Arda performansını 1 de golle süsledi.

88. dakikada Milli Takım Kerem Aktürkoğlu'nun kaleciye yaptığı pres sonrası top ceza sahası içinde Arda’ya geldi. Arda Güler yaptığı düzgün vuruşla takımını 3-2 öne geçiren isim oldu. Ardından Kerem’in attığı golle 4-2 Türkiye’nin galibiyeti ile sona eren maç sonrası Arda Güler dünya basını ile birlikte İspanyol basınının da gündemindeydi.

Meteoroloji açıkladı: Bazı illerde pus, gök gürültülü sağanak geliyor İtirafçı Nevzat Bahtiyar'ın Narin Güran'la son görüntüsü ortaya çıktı! Milliler engel tanımadı, 3 puanı ikinci yarı söktü aldı! Kar yağışı için geri sayım başladı: Meteoroloji gün verdi! İtirafçı tetikçinin ifadesi pes dedirtti: 100 bin dolar teklif ettiler İşte 15 Ekim 2024 güncel altın fiyatları