Buzda dans ettiler: İspanya Arda Güler'i, Portekiz Kerem Aktürkoğlu'nu konuştu

"ARDA GÜLER'DE ÖZEL BİR ŞEY VAR"

Real Madrid resmi internet sayfası, Arda’nın performansı ile ilgili şunları paylaştı: “Arda Güler, Türkiye'nin İzlanda'daki Laugardalsvöllur stadyumunda kazandığı zaferde kilit rol oynadı . Real Madrid orta saha oyuncusu, takımının üçüncü golünü attı. Konuk takımın Milletler Ligi'nde üç puan almasını sağlayan heyecan verici bir maçtı.”

Maça geniş yer ayıran ve ana sayfada haberi, "Arda Güler’de özel bir şey var" başlığıyla veren İspanya’nın ünlü Marca Gazetesi haberin alt başlığını ise, “Arda Güler 'buzda dans ederek' 88. dakikada Türkiye'ye zafer kazandırdı” şeklinde kullandı.

54. dakikada Arda Güler'in ceza sahası dışından çektiği şutun, VAR incelemesi sonucu takımına penaltı kazandırdığını hatırlatan gazete, 88’inci dakikada ise Real Madridli oyuncunun 16’ncı milli maçtaki üçüncü golünü attığını yazdı.

İtirafçı Nevzat Bahtiyar'ın Narin Güran'la son görüntüsü ortaya çıktı! Milliler engel tanımadı, 3 puanı ikinci yarı söktü aldı! Kar yağışı için geri sayım başladı: Meteoroloji gün verdi! İtirafçı tetikçinin ifadesi pes dedirtti: 100 bin dolar teklif ettiler Sadık Battal gözyaşları ve dualarla uğurlandı... İspanya Arda'yı, Portekiz Kerem'i konuşuyor