Buzda dans ettiler: İspanya Arda Güler'i, Portekiz Kerem Aktürkoğlu'nu konuştu

ARDA GOLÜNÜ ANLATTI

A Milli Futbol Takımı’nın, İzlanda deplasmanından 4-2 galip ayrılmasında önemli rol oynayan 19 yaşındaki yıldız oyuncu Arda Güler Milli Takım sosyal medyasında maçla ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Bu zorlu hava ve zemin koşullarında pes etmediklerini belirten Arda, maçı kazandıkları için mutlu olduklarını söyledi. Arda açıklamalarına şöyle devam etti, “Zor bir yolculuktan geldik, zor bir zemin vardı ama hiç pes etmeyen bir takım vardı. Kazandığımız için çok mutlu ve gururluyuz. Halkımızı mutlu etmekten daha büyük bir motivasyon yok." dedi.

Maçın sonlarında takımını öne geçiren golü de değerlendiren Arda, "O dakikada o baskıyı yapmak inanılmaz değerli, ona borçluyum. Gol atıp katkıda bulunduğum için çok mutluyum" cevabını verdi.

Arda Güler görüşlerini şöyle noktaladı: "Oynamaktan dolayı çok mutluyum. Aldığım dakikalar gelişmeye yardımcı oluyor. Halkımıza teşekkür ederim, onları mutlu etmeye çalışacağız bugünkü gibi."

İtirafçı Nevzat Bahtiyar'ın Narin Güran'la son görüntüsü ortaya çıktı! Sadık Battal gözyaşları ve dualarla uğurlandı... Milliler engel tanımadı, 3 puanı ikinci yarı söktü aldı! Meteorolojiden o bölgeler için uyarı geldi! İşte il il hava durumu... İtirafçı tetikçinin ifadesi pes dedirtti: 100 bin dolar teklif ettiler Kar yağışı için geri sayım başladı: Meteoroloji gün verdi!