Çanakkale'de sahte mehdi Mustafa Çabuk ve müritlerine şafak operasyonu

Kendilerini "Hilafeti Muhammediye Tarikatı" diye adlandıran 200 kişilik grup Mustafa Çabuk isimli şahsı mehdi olarak kabul edip birlikte yaşamaya başladı. Sahte mehdi ve grubundan 15 kişi Çanakkale Bayramiç'te kaldıkları yerde jandarma ve polis tarafından düzenlenen ortak şafak operasyonuyla gözaltına alındı.

200 MÜRİDİYLE BİRLİKTE YAŞIYORDU

Çanakkale'nin Bayramiç ilçesine bağlı Külcüler köyünde bulunan Koç Termal'de yaklaşık 200 sözde müridiyle birlikte yaşayan ve kendisini 'mehdi' ilan eden Mustafa Çabuk, 'çıkar amaçlı suç örgütü kurma, nitelikli dolandırıcılık suçları'yla ilgili jandarma ve polis tarafından düzenlenen ortak şafak operasyonuyla sabaha karşı 15 müridiyle gözaltına alındı.

Çanakkale İl Emniyet Müdürlüğüne getirilen sahte mehdi Mustafa Çabuk ve 15 şüpheli işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Memur ve emekli ocak ayında ne kadar zam alacak? Sahte mehdi Mustafa Çabuk ve müritlerine şafak operasyonu Dün başörtüsü bulundu, bugün de kıyafeti Meteorolojiden birçok il için sağanak yağış uyarısı! Ağır cezası var CarrefourSA'dan 1 alana 1 bedava fırsatları!