Candan kardeşlerin yargılanması sürüyor! ' Ben veganım, orada uzun süre kalamam'

Çiçek, kendisi hakkında bazı iddiaların basında yer alması nedeniyle savcılığa başvurduğunu, ancak savcıyla görüşemediğini, bir kaç gün sonra ise eşiyle evindeyken operasyon düzenlendiğini kaydetti.

Dosyada aleyhine yer alan ifadeleri kabul etmediğini, hakkında ifade verenleri tanımadığını savunan Çiçek, şöyle devam etti:

"İddianamede bazı kişiler tarafından hesabıma para geldiği söylenmiş. Hesaplarıma baksınlar. Var mı para transferi? Bunlar ortaya çıkmayacak şeyler değil. Ben 5 ay neyin cezasını çektim? Instagram kullanmak suçsa kullanmak istemiyorum. Bu sanıkları tanımıyorum. Hepsi sosyal medyada bizi izleyip kinlenmişler. Bu kadar garip insanın negatif enerjisini çekeceksem paylaşım yapmak istemiyorum artık."

Kendisinin kasa olduğu yönünde dosyada ifadeler olduğunu ancak bunun doğru olmadığını savunan Çiçek, "Neye dayanarak benim kasa olduğumu söylemişler. Benim sadece bir bankada hesabım var, içeri girdiğimde 100-150 bin lira borcum vardı. Hangi kasa bu, ne kasası. Benim borçlarımı içeri girince babam ödedi. Neye dayanarak bana kasa diyorlar, ben neyin kasasıymışım. Hesap hareketlerim kontrol edilebilir. Bunlar kanıtlanamayacak şeyler değil." dedi.

Çiçek, 2018 yılında babasının kendisinin adıyla bir güzellik merkezi açtığını ancak bunun da 2021'de battığını ve kapandığını söyledi.

"Türkiye'nin nefretlik ailesi" ile ilgili yeni iddia İşte 19 Eylül 2024 güncel altın fiyatları Meteorolojiden birçok il için kuvvetli yağış uyarısı! Merkez Bankası'nın faiz kararı sonrası dolar ve altında son durum Akaryakıtta tabelalar değişti! İşte güncel fiyatlar Akbank'ta hesabı olan soyuluyor!