Candan kardeşlerin yargılanması sürüyor! ' Ben veganım, orada uzun süre kalamam'

Duruşmada daha sonra tutuklu sanıklardan Hacı İsrafil Sağlam savunma yaptı. Kars'ta bir hastanede bilgi işlem personeli olarak çalıştığını kaydeden Sağlam, araba alım satım işine ticari amaçla girdiğini ancak kendisinin de dolandırıldığını savundu.

Telefonunda yer alan tüm dosyaları yedeklediğini ancak bu durumun iddianamede soruşturmanın gizliliğini ihlal eden delil olarak değerlendirildiğini öne süren Sağlam, "Bana TMSF'den alınmış araçlar olduğu ve satıldığı söylendi. Ben hiçbir zaman 'Ben alıyorum, satıyorum' demedim. Ben Nihal ve Bahar Candan'ın hesaplarına para gönderilme konusunu duydum. Onur Apaydın bir keresinde Bahar Candan'a 'Hesaba para gönderilecek' demişti. Ancak ne için gönderileceğini bilmiyorum. Ben direkt örgüt kasaları Bahar ve Nihal Candan'dır demiyorum. Sadece duyduklarımı söylüyorum." ifadesini kullandı.

Sağlam'ın savunmasının tamamlanmasının ardından mahkeme heyeti başkanı, tutuklu sanıkların bu hallerinin devam edeceğini, tutukluluk durumunu 13 Eylül Cuma günü yapacakları duruşmada değerlendireceklerini kaydederek duruşmayı erteledi. 

Bu sırada tutuklu sanıklardan Bahar Candan'ın izleyici sıralarında duran babasına dönerek "Ben burada mı kalacağım?" dediği görüldü.

"Türkiye'nin nefretlik ailesi" ile ilgili yeni iddia İşte 19 Eylül 2024 güncel altın fiyatları Akbank'ta hesabı olan soyuluyor! Merkez Bankası'nın faiz kararı sonrası dolar ve altında son durum Akaryakıtta tabelalar değişti! İşte güncel fiyatlar Okan Buruk'tan Fenerbahçe maçı öncesi sürpriz Dries Mertens kararı