Cehennem Necati kimdir? Necati Arabacı kaç yaşında nereli?

NECATİ ARABACI KİMDİR? 

14 Şubat 1972'de Köln'de doğdu. Asıl mesleği sebze-meyve tüccarlığı olan Necati Coşkun Arabacı, motor kullanmaya başlaması sonrası 1990'da Hells Angel's (Cehennem Melekleri) kulübüne üye oldu. 'Kapıcılar' adı altında kendine bağlı Türk motorcular sayesinde kulüp içindeki gücünü artırdı. 

1999 yılından sonra Köln, Leverkusen ve Molorca'daki gece kulüplerinden mafya lideri Strohmanner adına haraç almaya başladı. 2002'de haraç, suç örgütü kurma, gasp, fuhuşa zorlama, insan ticareti gibi suçlardan 9 yıl hapse çarptırıldı. 

Cezasını çektikten sonra Almanya'dan sınır dışı edilen ve İzmir'e yerleşen Necati Coşkun Arabacı'nın sahte Bulgar pasaportu ile 2013 yılı ve sonrasında pek çok kez Almanya'ya giriş çıkış yaptığı tespit edildi. Arabacı hakkında 2015 yılından bu yana AB genelinde tutuklama kararı bulunuyor.

Dünyaca ünlü motorsiklet kulübü Hells Angels'ın  Avrupa ayağının başına Necati Arabacı getirilmişti. İsmi sık sık yasadışı olaylarla gündeme gelen grubun Avrupa lideri, İzmir'de yaşayan Necati Arabacı olmuştu. 'Cehennem Necati', grubun eski lideri Frank Hanebuth'un İspanya'da tutuklanmasının ardından lider olarak seçildi. Almanya'dan sınır dışı edilmeden önce Köln'de yaşayan Arabacı, Köln'ün yeraltı dünyasında 'baba' olarak anılıyordu.

Kadıköy buz kesti, Aslan dev derbide kükredi! Metin Arolat'ı dostları yalnız bırakmadı Süper Lig'de 2024-2025 sezonunun şampiyonu Galatasaray Jose Mourinho: Salakça bir cevap olarak görülecek ama... "F.Bahçe'nin penaltısı fiyasko! G.Saray kırmızı kart görmeliydi" Okan Buruk: ... bu yüzden rahat maç oldu!