Cemre Birand da var! FETÖ propagandacılarının X hesapları bir gecede kapatıldı!

FETÖ desteğiyle bilinen Cemre Birand'ın kullandığı X hesabı bir gecede kapatıldı. Dün FETÖ propagandası yapan yüzlerce hesaba erişim engeli getirildi.

Merhum Mehmet Ali Birand’ın eşi Cemre Birand, en son Doha Büyükelçiliği’ndeki yardım kampanyasını hedef aldığı sözleriyle gündem olmuştu. Büyükelçilikten yardım alan gençleri oranın çalışanı sanıp ‘bu ne kılıksızlık’ diye atar yapan Birand gerçek ortaya çıkınca özür bile dilememişti.

Cemre Birand bugün de kapatılan X hesabıyla gündemde. Dün gece X yönetimi FETÖ’ye yakın onlarca kişinin hesabına erişim engeli getirdi. O isimler arasında Cemre Birand da bulunuyor. Şu anda hesabına erişilemiyor.

Cemre Birand’ın ilginç ilişkileri

Uzun yıllar FETÖ destekçiliği yapan ve firari FETÖ’cülerinde adeta avukatı gibi çalışan Birand, NATO’da bir askerdi. NATO’dan albay rütbesiyle emekli olan Cemre Birand, Kur’an yakma eyleminde bile İsveç’i savunmakta bir sakınca görmemişti.

Türkiye’yi “NATO’nun problemli çocuğu” sözleriyle anan Birand’ın adı büyük skandal yaratan Panama belgelerinde de geçmişti. Birand’ın ailesinin of-shore hesaplarındaki milyonlarca dolar hala tartışılan bir konu.

Ankara Tusaş saldırısında PKK izi mi? Patlama tam da Erdoğan - Putin zirvesi öncesi gerçekleşti Ankara'da Türk savunma sanayinin kalbine canlı bomba saldırısı mı?
Sonraki Haber