“Cengiz Ünder satılsın, Emre Mor takımda tutulsun! Mert Hakan Yandaş’a bile şans verdiniz, bu adam da bir şansı daha hak ediyor”

Fenerbahçe’de UEFA’ya verilen liste belli olurken, Cengiz Ünder ve Emre Mor gibi önemli isimlerin yer almaması dikkat çekti. Taraftarlar ise sosyal medyadan Emre Mor için mesaj yağdırdı. Birçok taraftar, Cengiz Ünder’in gönderilip, Emre’nin takımda tutulması gerektiğini yazdı.

CENGİZ ÜNDER’İ GÖNDER, EMRE MOR’U TAKIMDA TUT!

Şampiyonlar Ligi’nde Lugano ile salı günü karşı karşıya gelecek olan Fenerbahçe’de, UEFA’ya kadro teslimi yapıldı. Verilen bu kadroda Samet Akaydin, Levent Mercan, Luan Peres, Miguel Crespo, Miha Zajc, Cengiz Ünder, Emre Mor, Burak Kapacak ve Umut Nayir yer almadı.

Büyük kurnazlık: Narin cinayetinde deliller bakın nasıl karartılmış! Narin Güran'ın dereden çıkarılma anı ortaya çıktı! Trabzonspor 10 kişiyle direndi, Beşiktaş fırsat tepti! Galatasaray Avrupa Ligi'nde çeyrek finalde! Resmen açıkladılar Narin'in 19 gün neden bulunamadığı ortaya çıktı! Meteorolojiden birçok il için kuvvetli yağış uyarısı!