Ceyda Düvenci ile 8 yıllık evliliği 15 dakikada bitti! Bülent Şakrak'tan boşanma sonrası ilk paylaşım

Ceyda Düvenci ile Bülent Şakrak, 8 yıllık evliliklerini geçtiğimiz günlerde İzmir-Ödemiş Adliyesi’nde 15 dakika süren boşanma davası ile bitirdi. Bülent Şakrak'tan boşanma davası sonrasında ilk paylaşım geldi.

2015 yılında nikah masasına oturan Bülen Şakrak ve Ceyda Düvenci'nin evliliklerinde sorun olduğu iddia edilmişti. Düvenci ile Şakrak'ın bir süredir çift terapistine gittiği ancak aralarındaki problemleri çözemediği iddiaları ortaya atılmıştı. 

Geçtiğimiz günlerde ünlü çift ile ilgili ayrılık iddiaları ortaya atılmıştı. Ceyda Düvenci, sosyal medyadan kendisine “Bu adam senin engelli evladını kendi öz çocuğu gibi sahiplenecek kadar okyanuslar büyüklüğünde bir kalbe sahip… Onu kendi evladından ayırmayacak kadar bence bu güzel adamı bırakma. Umarım kararınızı tekrar gözden geçirirsiniz” yazan takipçisine “Kararı ben vermedim maalesef” yanıtını vermişti.

TATİL PAYLAŞIMI YAPTI!

Ceyda Düvenci ile Bülent Şakrak'ın 8 yıllık evliliği, geçtiğimiz günlerde İzmir-Ödemiş Adliyesi’nde sona erdi. Bülent Şakrak, boşandıktan sonra oğlu Ali ve eski eşinin kızı Melisa Nur Akgün ile tatile çıktı. Ali ve Melisa ile keyifli vakit geçiren Şakrak, o anları da sosyal medya hesabı üzerinden "Oğlum Ali, kızım Melisa" etiketi ile takipçileriyle paylaştı.

CIA ve MOSSAD Katar'da: Gazze'de sürpriz ateşkes gelişmesi! Tehlike: Ne yiyeceğimize biz değil sosyal medya karar veriyor! Kerem Aktürkoğlu: Tüm hayallerimi gerçekleştiriyorum!
Sonraki Haber