Ceyda Düvenci ve gündemden düşmüyor! Ödül gecesinde Çok Güzel Hareketler ekibi ile gerginlik yaşadı...

Düvenci, programda Gözde Kansu'nun programına konuk olarak gittiğinde yaşadığı bir anıyı anlattı. Düvenci'nin anlattığına göre, Kansu'nun programına gitmeden önce ona birçok kıyafet götürmüş ve en uygununu seçmesini istemiş. Fakat Kansu, Düvenci'nin getirdiği kıyafetlerin yerine kendi seçtiği bir elbiseyi giymeyi tercih etmiş.

Düvenci, bu anıyı anlatırken Kansu'yu "profesyonellikten uzak" olmakla ve "kendi zevkini her şeyden önde tutmakla" itham etti. Ayrıca, Kansu'nun bu davranışının onu "saygısız" bulduğunu da ekledi.

SOSYAL MEDYADA TEPKİ GÖRDÜ

Düvenci'nin bu sözleri, sosyal medyada ve magazin dünyasında büyük bir tepkiyle karşılandı. Birçok kişi, Düvenci'nin Kansu'yu haksız yere eleştirdiğini ve ona saygısızlık ettiğini savundu. Ayrıca, Düvenci'nin bu sözlerini "kıskançlık" ve "profesyonelliğe saygısızlık" olarak yorumlayanlar da oldu.

Gıda sahtekarları yine iş başında! Sucuğa eşek eti karıştırmışlar Narin'in büyük abisinden katil kim sorusuna cevap gibi paylaşım Fenerbahçe Bodrumspor maç özeti ve golleri izle! beIN Sports özet Emekli ve asgari ücret zammı ne kadar olacak? İtalyanlar Fenerbahçe'nin dünyaca ünlü transferini duyurdu Poşetteki kan insana ait değilmiş