ChatGPT çöktü mü 4 Haziran 2024? ChatGPT neden açılmıyor? ChatGPT neden giriş yapılmıyor? ChatGPT cevap vermiyor!

4 Haziran 2024 tarihi itibariyle, OpenAI tarafından geliştirilen popüler yapay zeka sohbet aracı ChatGPT, dünya genelinde erişim ve cevap alma sorunları yaşıyor. Bu durum, Türkiye'deki kullanıcıları da etkilemiş durumda. Peki, ChatGPT çöktü mü? ChatGPT neden açılmıyor? ChatGPT neden giriş yapılmıyor? ChatGPT cevap vermiyor! İşte detaylar...

Kullanıcılar, ChatGPT'ye web sitesi ve mobil uygulama üzerinden erişimde zorluk çekiyor. Bazı kullanıcılar sisteme giriş yapabilirken, sohbet başlatma veya yanıt alma konusunda problem yaşıyor. Peki, ChatGPT çöktü mü? ChatGPT neden açılmıyor? ChatGPT neden giriş yapılmıyor? ChatGPT cevap vermiyor!

CHATGPT ÇÖKTÜ MÜ? 4 HAZİRAN 2024

OpenAI tarafından resmi bir açıklama yapılmamasına rağmen, sorunun sunucu aşırı yüklenmesi veya teknik bir arızadan kaynaklandığı tahmin ediliyor.

CHATGPT NEDEN GİRİŞ YAPILMIYOR?

Şu anda ChatGPT'nin ne zaman normale döneceğine dair net bir bilgi bulunmuyor. OpenAI'ın resmi açıklamalarını takip etmek ve güncellemeleri beklemek en doğru çözüm olacaktır.

Sorunla ilgili bilgi almak ve gelişmeleri takip etmek için OpenAI'nın resmi web sitesini ve sosyal medya hesaplarını kontrol edebilirsiniz.

Alternatif olarak, benzer işlevler sunan diğer yapay zeka sohbet araçlarını deneyebilirsiniz.

CHATGPT NEDEN AÇILMIYOR?

Popüler yapay zeka sohbet platformu ChatGPT, bugün saat 10:00'dan sonra bazı kullanıcılar için erişim sorunları yaşamaya başladı. Sorunun kaynağı henüz tam olarak bilinmemekle birlikte, ücretsiz kullanıcıların platformu kullanabildiği, ancak ücretli kullanıcıların 404 hatasıyla karşılaştığı belirtiliyor.

MSB duyurdu: 57 kilo uyuşturucu madde ele geçirildi Ömer Çelik: Cenazeler siyasi partilerin nutuk atacağı yer değil İsrail onu bulamıyor: Hamas Lideri Yahya Sinwar'ın sırrı belli oldu!
Sonraki Haber