CHP Cumhurbaşkanı adayına karar verdi! Şaban Sevinç: Aday İmamoğlu, Yavaş da kabul ederse yardımcı!

Özgür Özel'in Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde aday olmayacağını duyurması sonrası gözlerin çevrildiği CHP'de adaylık tartışmasında karar verildi. Katıldığı canlı yayında flaş açıklamalarda bulunan gazeteci Şaban Sevinç, "CHP'nin Cumhurbaşkanı adayı İmamoğlu, Yavaş da kabul ederse yardımcı." dedi.

This browser does not support the video element.

CHP'de CHP lideri Özgür Özel'in açıkça "Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde ben aday olmayacağım" sözlerinin ardından gözlerin çevrildiği Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ile İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ile ilgili dikkat çeken yeni bir iddia gündeme geldi. 

YAVAŞ'TAN ADAYLIĞA YEŞİL IŞIK

Mansur Yavaş daha önce kendisine yöneltilen '2028 yılında CHP'nin cumhurbaşkanı adayı olacak mısınız?' sorusuna "Bu yükün altına girerim, aday olurum" diyerek cevap vermişti.

ŞABAN SEVİNÇ: MANSUR YAVAŞ DA KABUL EDERSE CUMHURBAŞKANI YARDIMCISI OLACAK

CHP'ye yakınlığı ile bilinen Şaban Sevinç CHP'nin adaylık tartışmalarında kararını verdiğini ifade ederek "CHP'nin Cumhurbaşkanı adayı Ekrem İmamoğlu. Mansur Yavaş da kabul ederse Cumhurbaşkanı Yardımcısı olacak." iddiasını ortaya attı. 

"Pişman mısın" sorusuna verdiği cevap sinir krizi geçirtir... Bursa'da iki pilotun öldüğü uçak kazası kamerada Çöp poşetiyle adliyeye sevk edildi! Şeyda polisin katilinin sosyal medya paylaşımları mide bulandırdı 2 ilimizden acı haber: 31 ilde sağanak ve sel hayatı felç etti! Penceredeki teyze "Aç köpekler" diye bağırdı