CHP İstanbul il başkanlığındaki para sayma görüntüleri: Duruşma ertelendi

Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul İl Başkanlığı'ndaki para sayma görüntülerine ilişkin başlatılan soruşturmada ilk dava "eksikliklerin giderilmesi için" ertelendi. Genel Başkan Yardımcısı Gül Çiftci, adliye önünde açıklama yaptı.

DURUŞMA 29 KASIM'A ERTELENDİ

CHP İstanbul İl Başkanlığında çekildiği iddia edilen para sayma görüntülerine ilişkin başlatılan soruşturma kapsamındaki davanın ilk duruşması Çağlayan'daki İstanbul Adalet Sarayı'nda yapıldı.

59. Asliye Ceza Mahkemesi'nde görülen duruşma eksikliklerin giderilmesi için 29 Kasım Cuma gününe ertelendi. Duruşma sonrası açıklama yapan CHP Genel Başkan Yardımcı Gül Çiftci, "Cumhuriyet Halk Partisi’nin hangi yöneticisi olursa olsun, ilgili bağışı yasaya uygun bir şekilde almış ve bu bağışlar da yasa uygun bir şekilde yapılmıştır. Burada hukuksuz ya da yasadışı hiçbirşey yoktur" dedi.

İşte 25 Eylül 2024 güncel altın fiyatları Ekrem İmamoğlu'na Alemdaroğlu torpili O ülkede alarm! Operasyonla ele geçirildi... Polis katili müptezelin ifadesi ortaya çıktı Emeklilikte köklü değişimler masada! ATM'lerde yeni dönem resmen başlıyor